Vi søker 2 prosjektledere (100% stilling) – for snarlig tiltredelse på Sortland

Vi søker 2 prosjektledere (100% stilling) – for snarlig tiltredelse på Sortland

FDVhuset AS utvikler og selger komplette web-systemer for eiendomsforvaltning. Vi bistår våre kunder med implementering av systemene og optimalisering av driftsorganisasjonen. Vi er nå ute etter flere skarpe hoder som vil være med på laget.

I denne stillingen vil du være en del av et team på 15 personer på Sortland. Hvis du har de rette kvalifikasjoner og mye stå på-vilje vil du kunne oppnå gode lønnsbetingelser.

Det må påregnes en del reisevirksomhet.

Kvalifikasjoner/ egenskaper

●  Høyere relevant utdanning på høyskole/universitetsnivå er ønskelig, men ikke et krav. Relevant arbeidserfaring kan erstatte manglende utdanning
●  Gode kommunikasjonsferdigheter
●  Gode dataferdigheter
●  Stå-på vilje
●  Jobbe godt i team, men også selvstendig

Arbeidsoppgaver
●  Opplæring av nye og eksisterende kunder
●  Ansvar for implementering av systemet hos nye kunder
●  Oppfølging av eksisterende kunder
●  Oppfølging og utførelse av prosjekter

Hvem er vi

Vi tør å påstå at FDVhuset er Norges mest fremoverlente og innovative selskap i sin sjanger. Vi utvikler og drifter ledende web-systemer for forvaltning, drift og vedlikehold av bygninger. Selskapet ble etablert på Sortland i 2001 hvor vi fortsatt har hovedkontor. Vi har også avdelingskontorer i Bergen og Fredrikstad. FDVhuset har per dags dato 12 ansatte med høy kompetanse innen bygg- og eiendomsforvaltning, salg, markedsføring og utvikling.

Er du interessert? Kontakt daglig leder Eirik Johanssen på tlf. 91727558 eller eirik.johanssen@fdvhuset.no.