Stilling ledig

For å nå målene våre og tilby kundene best mulig kvalitet, er vi avhengige av kompetente og engasjerte medarbeidere. Med kunder innen kommuner, fylkeskommuner, private byggeiere/eiendomsforvaltere, boligstiftelser, flyktningemottak, totalentreprenører m.m., har de ansatte i FDVhuset store utviklingsmuligheter.

FDVhuset er et selskap i vekst, og vi har et stort behov for å rekruttere nye, dyktige medarbeidere til ulike deler av vår virksomhet.

Vi søker alltid etter de rette ressurspersoner med utdannelse og bransjeerfaring, så ikke nøl med å ta kontakt hvis du vil jobbe sammen med oss.

Vi søker 4 fullstack developers for snarlig tiltredelse

Det er gøy å utvikle – og det er enda mer gøy å utvikle noe som kan være med på å forenkle hverdagen til andre. FDVhuset produserer komplette løsninger som skal hjelpe eiendomsforvaltere og entreprenører med forvaltning, drift og vedlikehold av eiendom. De siste årene har FDVhuset hatt en stor

Les mer »

VI SØKER INGENIØR for snarlig ansettelse

Vi søker en person med ingeniørkompetanse eller tilsvarende til vårt FDVhus i Fredrikstad. Kvaliteter: – God kunnskap om forvaltning, drift og vedlikehold (FDV) av eiendom – Gode formidlingsegenskaper – Sulten på suksess – Høy arbeidskapasitet Vi kan tilby – Ferdig utviklet konsept innen FDV (FamacWeb og DirekteInn) – Opplæring i

Les mer »